En solid og lokalt forankret maskinentreprenør.

Stadheim Maskin AS er stolt av å være en solid og lokalt forankret maskinentreprenør som er forankret i det vakre Hellesylt, som ligger i hjertet av Stranda kommune. Vår dedikasjon til vårt nærmiljø og våre kunder gjør oss til det opplagte valget for alle dine bygg- og anleggsbehov.

Stadheim Maskin i Møre og Romsdal ute på oppdrag.
Stadheim Maskin i Møre og Romsdal ute på oppdrag.

Maskinentreprenør i Stranda

Vi spesialiserer oss i en bred portefølje av tjenester som inkluderer graving, muring, brøyting og landbruksarbeid. Vårt erfarne team av fagfolk er klare til å ta på seg prosjekter av enhver størrelse, fra små reparasjoner til store anleggsarbeider. Vi kombinerer avansert teknologi med tradisjonelle håndverksferdigheter for å sikre at vi leverer arbeid av høyeste kvalitet, uansett oppgavens art.

I tillegg til våre kjernekompetanser innen anleggsarbeid og grunnarbeid, tilbyr vi også en omfattende utleietjeneste for stillas. Dette gjør oss til en allsidig partner for både privatpersoner og bedrifter som trenger å leie stillas for ulike prosjekter.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg med dine prosjekter, og vi setter kundetilfredshet i sentrum av alt vi gjør. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine behov og hvordan vi kan skreddersy våre tjenester for å oppfylle dem. Stadheim Maskin AS er her for å gjøre ditt prosjekt til virkelighet.

Høye krav til HMS og kvalitet

Vår forpliktelse til helse, miljø og sikkerhet (HMS) og kvalitet er av høyeste prioritet ved Stadheim Maskin. Vi arbeider kontinuerlig for å minimere risikoen for ulykker og hendelser som nesten fører til ulykker. Våre HMS tiltak inkluderer:

Kontinuerlig Forbedring: Vi streber etter stadig forbedring av våre HMS-praksiser og prosedyrer. Dette inkluderer evaluering og tilpasning av våre rutiner for å sikre at de er i tråd med beste praksis og lovgivning.

Eget HMS-system: Vårt eget HMS-system er utformet for å møte kravene i internkontrollforskriften og Arbeidsmiljøloven. Dette systemet er kjernen i vår HMS-tilnærming.

SmartDok og MEF HMS/KS-system: Vi benytter SmartDok og Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) sitt HMS- og kvalitetssikringssystem for å effektivisere vårt HMS-arbeid og sikre overholdelse av bransjestandarder.

Ved å prioritere HMS og kvalitetssikring i alle aspekter av vår virksomhet, forsikrer Stadheim Maskin om at vi ivaretar sikkerhet og kvalitet på hvert stadium av våre prosjekter. Vår forpliktelse til sikre og høykvalitetsresultater er ikke til forhandling, og vi er stolte av å opprettholde de høyeste standardene.

Stadheim Maskin i Møre og Romsdal ute på oppdrag.